LVOUG pirmā konference

Jauns gads ar jauniem vietējiem pasākumiem ir klāt. 27. martā (šajā 2009. gadā, protams 🙂 ) Latvijas Oracle lietotāju grupa rīko savu pirmo konferenci. Tā sākas pusdienlaikā 13.00 un paralēli notiks 2 sesijās. Konferencē uzstāsies vietējie LVOUG pārstāvji, kas dalīsies pieredzē par dažām Oracle 11g jaunajām iespējām ieskaitot 11g SQL plānu pārvaldību un Database replay iespēju, vairākas prezentācijas no administratoru skatupunkta, Oracle vs MySQL (kazi varētu būt interesanti ne tikai rūdītiem Oracle faniem) un Raimonda iemīļotais jājamzirdziņš Ruby on Rails. Arī es centīšos dot savu artavu šai lietā ar prezentāciju par SQL teikuma izpildes plānu (execution plan), tā iegūšanu un izpratni, mazdruscīt par biežākājām tajos sastopamajām operācijām, tai skaitā savienojumu (join) fiziskajiem izpildīšanas veidiem (nested loops, hash join, merge join) un mazliet par garajām operācijām (long operations).

Papildus pašmāju bāleliņiem (jā kur gan mums ir daiļā dzimuma pārstāves??) būs arī viesis Kuassi Mensah no Oracle, kurš uzstāsies ar divām prezentācijām.

Ja nu Tu, lasītāj, skaties un nesaproti, kāpēc Tevis nav konferences prezentētāju sarakstā, vai arī Tu varētu kaut ko interesantu citiem pastāstīt, tad seko līdzi LVOUG grupas e-pasta listei un nākošreiz piesakies! Pie tam vajadzētu atcerēties, ka ne jau tikai hiperjaunās un hipersarežģītās lietas ir vērts stāstīt, Oracle ir pietiekami liela un monstroza, lai atrastu gana interesantas tēmas arī it kā zināmākās lietās un vietās.

Vēl svarīgi zināt – dalība konferencē ir bezmaksas, bet nepieciešams reģistrēties šeit.

Un visbeidzot – konference notiks viesnīcā Monika Elizabetes ielā 21. Tā ir viesnīca uz Elizabetes un Pulkveža Brieža ielas stūra, turpat apakšā ir restorāns Vincents sevišķajiem gardēžiem 😉

Saites

Komentēt